Technisch Medewerker Vastgoed

Full Time

Roma Investments

Ben jij de technicus die deze professionele, dynamische, compacte vastgoed organisatie gaat ondersteunen?

Ben jij een ervaren technisch medewerker met passie voor vastgoed en onderhoud? VLSG zoekt exclusief voor Roma Investments een Technisch Medewerker Vastgoed om het team te versterken. Roma Investments, opgericht in 1996, is een toonaangevende vastgoedorganisatie met een uitgebreide portefeuille verspreid over heel Nederland.

Wat ga je doen als Technisch Medewerker Vastgoed?

In deze veelzijdige functie ben jij verantwoordelijk voor het technisch beheer en onderhoud van onze vastgoedobjecten. Dit omvat onder andere het uitvoeren van reparaties, het plannen en coördineren van verbouwingen, en het waarborgen dat alle panden voldoen aan de geldende veiligheids- en kwaliteitsnormen. Je schakelt snel, stelt de juiste prioriteiten en hebt een hands-on mentaliteit. Je werkt nauw samen met collega’s en stemt af met externe partijen om zo efficiënt mogelijk te opereren.

Jouw taken:

  • Regelmatige inspecties: Bezoek vastgoedobjecten om onderhouds- en reparatiewerkzaamheden uit te voeren.
  • Efficiënte oplossingen: Bedenk en implementeer on-site oplossingen voor uiteenlopende onderhoudsproblemen.
  • Coördinatie met externe partijen: Stem grote reparaties of verbouwingen af met derden.
  • Verbouwingen organiseren: Plannen en uitvoeren van zowel kleine als grote verbouwingsprojecten.
  • Naleving van regelgeving: Zorg ervoor dat alle vastgoedobjecten voldoen aan de geldende wettelijke eisen en veiligheidsnormen.

Wie zoeken we?

Wij zijn op zoek naar een gedreven en praktisch ingestelde professional met uitgebreide ervaring in vastgoedonderhoud. Je hebt eerder gewerkt binnen een woonstichting, vastgoedonderhoudsbedrijf of een vergelijkbare omgeving. Daarnaast ben je flexibel, kostenbewust en steek je graag de handen uit de mouwen.

Functie-eisen:

  • Ervaring met vastgoed- of gebouwgebonden onderhoud.
  • Praktische kennis van onderhoudswerkzaamheden en het beheren van vastgoed.
  • Vaardigheid in zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Rijbewijs B.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een proactieve werkhouding.

Wat bieden wij?

Bij Roma Investments kom je terecht in een dynamische, compacte organisatie waar je de vrijheid krijgt om je werkzaamheden zelfstandig in te delen. Wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van je ervaring en opleiding, evenals een bedrijfsbus en een telefoon(vergoeding). Je werkt in een prettig en professioneel team, met uitzicht op een vaste aanstelling bij wederzijdse tevredenheid.

Interesse in deze functie?

Wil jij deel uitmaken van ons team als Technisch Medewerker Vastgoed? Stuur dan je cv en motivatie naar christiaan@vlsg.eu. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Christiaan Stein van VLSG via 085-322 11 55. VLSG verzorgt exclusief de werving en selectie voor Roma Investments.

Solliciteer vandaag nog en ontdek de mogelijkheden binnen Roma Investments!

error: Content is protected !!